Onze Locaties

Indian Barbecue bedient op twee locaties - Kinkerstraat in Amsterdam & Hilversum Centrum

Kinkerstraat in Amsterdam

Kinkerstraat is een bruisende buurt in Amsterdam, bekend om zijn levendige sfeer en diverse culinaire scene. Gelegen in het hart van de stad, biedt Kinkerstraat een mix van trendy cafés, eclectische winkels en levendige straatmarkten. Het is een hub voor fijnproevers die op zoek zijn naar authentieke smaken van over de hele wereld, waaronder Indiase keuken.

Bij Indian Barbecue, gevestigd in Kinkerstraat, kunnen bezoekers verwachten de rijke en diverse smaken van India te ervaren te midden van de dynamische achtergrond van Amsterdam's stedelijke charme. Of je nu de buurt verkent of op zoek bent naar een gedenkwaardige eetervaring, Kinkerstraat belooft je zintuigen te boeien en je naar meer te doen verlangen. Bezoek ons voor diner, afhalen en bezorging.

Hilversum Centrum

Hilversum Centrum biedt een charmante mix van historische architectuur, moderne voorzieningen en culturele attracties. Dit bruisende district staat bekend om zijn levendige winkelstraten, schilderachtige parken en levendige uitgaansgelegenheden.

Bij Indian Barbecue in Hilversum Centrum kunnen gasten genieten van een culinaire reis doordrenkt met de authentieke smaken van India, omringd door de dynamische energie van dit levendige stadscentrum. Of je nu de lokale markten verkent of geniet van een ontspannen wandeling door de schilderachtige straten, Hilversum Centrum nodigt je uit om de essentie van de Indiase keuken te ontdekken in een levendige en gastvrije sfeer. Bezoek Indian Barbecue voor het beste Indiase eten; je kunt bij ons terecht voor diner, afhalen en bezorging.